Image11

Blog

FőoldalEseményekAz Innowall 3D falpanelek világa

Az Innowall 3D falpanelek világa

avagy, hogyan változtatják át az otthon hangulatát a csodálatos design falburkolatok. Biztosan te is gondolkoztál már azon, hogyan tedd stílusossá vagy otthonossá az unalmas falak.

A lakberendezés terén korlátlan lehetőségeket kapunk, ha besétálunk egy áruházba. Számtalan függő dekoráció, dísztárgyak, tükrök, vászonképek a dekorációk sora szinte végtelen. De mi történik akkor, ha nem rendelkezünk nagy terekkel az otthonunkban?

Ha csak nem szívügyünk a rusztikus stílus, sajnos nem sok lehetőségünk akad, hogy növeljük az otthon enteriőr színvonalát. Ha pedig nincs elegendő hely a bútorok mellett, akkor marad a fal, mint dekoráció felület.

De melyiket válasszam? 

Egy igazi ékkő a dekor burkolatok világában az Innowall kézzel készült exkluzív termékei. Minőségű textilbőrből és nagy sűrűségű memóriahabból készül termékekben nincs kemény vagy nehéz hordozóanyag ezáltal légiesen könnyűek, valamint rendkívül tartós megoldást kínálnak a falak védelmére is!

Az Innowall puha 3D falpanelek, egy modern falvédő, amely teljesen megváltoztatja a faldekoráció fogalmáról alkotott véleményünket. (Femina.hu)

POST A COMMENT