Image11

Izlandi zuzmó falak és képek

FőoldalIzlandi zuzmó falak és képek

Izlandi zuzmó falak és képek

Az izlandi zuzmó egy természetes anyag, amelyet kézzel szednek Izlandon, és amelynek puhasága és 3D hatása kiválóan alkalmassá teszi dekorációs célokra.
A termékeink kiemelkednek a síkból és fantasztikusan szépek, így az otthona vagy irodája egyedivé válik és természetközelinek tűnik majd.
A termékeink teljesen gondozásmentesek, és hosszú élettartamuk garantált.

A honlapunkon megtalálhatók a tartósított izlandi zuzmóból készült falak, faliképek, céglogók, ajándéktárgyak. Kérjük, tekintse meg galériánkat is, ahol további inspirációkat találhat.

A tartósítási folyamat során a zuzmó nedvességtartalmát egy speciális oldattal helyettesítik, amely megőrzi a zuzmó puhaságát és természetes színét, miközben megszünteti a növekedését és a további gondozást igénylő tulajdonságait A tartósítási folyamat során a zuzmó nedvességtartalmát egy speciális oldattal helyettesítik, amely megőrzi a zuzmó puhaságát és természetes színét, miközben megszünteti a növekedését és a további gondozást igénylő tulajdonságait. Az izlandi zuzmó, amelyet bemutatunk, tartósított és stabilizált növény, amelynek természetes élőhelye az északi fenyőerdők alja, így előfordulhatnak benne fenyő tűlevelek is. Ismerd meg Te is az izlandi zuzmó dekorációk különlegesen diszkrét természetközeli világát!

Sorry, the comment form is closed at this time.